Sosyal medyada ortaya atılan iddialara göre Esra Erol seneye evlilik programındaki sunuculuk görevini bırakacak.
Son olarak Esra Erol’la İzdivaç‘ın sözde gelin adaylarından biri olan Ayça gündeme bomba gibi düşen bir açıklamaya imza atmıştı:
“Bizlere sözleşme imzalatılıyor. Günlük para alıyoruz. Ben, damat adayı Ahmet’le gerçek bir aşk yaşamadım. Birlikte yemeğe dahi çıkmadık. Her şey kurmaca.”
Twitter‘da ise, evlilik programlarına yapılan eleştirilerin ardı arkası kesilmiyor.
Bu kadar tahsilli insan işsizken lüzumsuz tipler dejenere programlarla parayı götürüyor, tüm evlilik programları kaldırılsın “Esra Erol”
— yl_şl (@xy_xyzz) 16 Mart 2017
Numan kurtuluş müjdeyi verdi Allahım çok şükür bitecek bu rezalet insallah Esra Erol başta olmak üzere bu programlar kaldırılmalı.. ☺️??
— Onur ZEREN (@onurzeren72) 16 Mart 2017
Esra Erol e insallah evlilik programlari yerine sacma prgramlar koymazsiniz ve keske evlilik programlari olsaydi demeyiz
— KÜBRA? (@526_jkl) 16 Mart 2017
Anneme evlilik programlarının kapandığını nasil söyleceğim bilmiyorum.
Esra Erol— Hapanuva (@che_fet) 16 Mart 2017